Studerende for en dag

Oplev hvordan det er at studere på en videregående uddannelse hos UCL. Bliv klogere på, hvad uddannelsen handler om, hvordan campus ser ud indefra, og mød studerende og undervisere.

Hvem kan blive studerende for en dag?

Studerende for en dag er et tilbud til dig, der er i gang med eller som har afsluttet en ungdoms- eller erhvervsuddannelse og som går med seriøse overvejelser om at vælge en af UCL’s uddannelser.

Hvordan foregår det?

Du vil under hele dit besøg følges med en nuværende studerende, som tager dig med til undervisning, faglokaler, kantine og viser dig rundt på campus. Når du har tilmeldt dig, bliver du kontaktet af værten, og sammen finder I en dato, der passer jer begge.

Et besøg varer ca. 5 timer, men tilpasses ønsker og behov efter aftale mellem dig og værten.

Hvornår kan jeg komme på besøg?

Et besøg arrangeres ud fra din kalender og vores værters eksaminer, ferier og praktikker.

I junijuli, august, december og januar er der som udgangspunkt ikke mulighed for at blive studerende for en dag.

Pædagoguddannelsen i Odense har en fast besøgsdag den 21. marts i foråret 2024. I efteråret vil der være fast besøgsdag den 21. november.

Har du spørgsmål om ansøgning og optagelseskrav, kan du altid kontakte UCL's optagelsesvejledning.

Winnie Ravn Brobygningskoordinator

Vælg uddannelse og tilmeld dig

Uddannelsesmæssige baggrund

Derfor beder vi om dine personoplysninger

Vi beder om dine personlige data, så vi kan registrere din registrering til studerende for en dag. Dine personoplysninger bliver ikke delt med tredjepart. Læs hele UCL's privatlivspolitik

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev og sms-påmindelser?

Vi sender studietips, invitationer til studieafklarende aktiviteter eller fx en sms-reminder i forbindelse med åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde denne service, via kommunikation@ucl.dk