Tag en top-up og bliv professionsbachelor

Hvad skal du efter din erhvervsakademiuddannelse? Byg videre på din erhvervsakademiuddannelse og bliv professionsbachelor på kun 1 ½ år.

 
 

Vælg mellem 11 top-up uddannelser

På UCL har vi 11 top-up uddannelser på bachelorniveau. Top-up uddannelserne er for dig, som snart er færdig eller er ved at færdiggøre din erhvervsakademiuddannelse, og ønsker at hæve dit uddannelsesniveau til bachelorniveau. Top-up uddannelserne tager 1½ år og strækker sig over tre semestre.

Her på siden kan du se, hvilke top up-uddannelser vi udbyder, hvornår du skal søge ind, og hvilke adgangskrav der er.

Prøv vores top up-guide.

Gå i dybden med din passion

Når du vælger en top-up uddannelse på UCL, får du mulighed for at specialisere dig i det fagområde, du interesserer dig for. Du får en skarpere faglig profil og kan vælge mellem endnu flere spændende jobmuligheder, da mange virksomheder efterspørger dimittender på bachelorniveau. Derfor kan du potentielt også opnå en højere løn, når du er færdig med din bacheloruddannelse.

Din adgangsbillet til et job i udlandet

Med en bachelorgrad i rygsækken bliver du endnu mere attraktiv for virksomheder både i Danmark, men også uden for landets grænser. Bachelorniveauet er kendt i hele verden, og det gør det lettere for din kommende internationale arbejdsgiver at forstå dit uddannelsesniveau og sætte sig ind i dine kompetencer. 

Fortsæt din uddannelse på universitetet

Går du med kandidatdrømme, så er en top-up uddannelse et oplagt valg. Med en bacheloruddannelse kan du få adgang til en lang række af lange videregående uddannelser på universiteter i Danmark og udlandet. Du kan høre mere om dine muligheder på universiteterne.

Ansøgning og optagelse

Vejledning om optagelse

Spørgsmål om

  • Adgangskrav
  • Ansøgningsprocedure
  • Optagelse

Tlf: 63 18 33 33 eller mail optagelse@ucl.dk

8. - 25. juli: lukket
26. juli: kl. 10 - 14
29. juli. - 2. august: alle hverdage kl. 10 - 14

Optagelse og vejledning

Book en vejledning

Mød os på Instagram @ucl.dk