Workshop for Pædagogvikarer- og medhjælpere

Drømmer du om nye kompetencer til jobbet som pædagogvikar?

UCL tilbyder workshops til nuværende og kommende vikarer.

Workshops for pædagogvikarer

På workshops for pædagogvikarer- og medhjælpere møder du undervisere og studerende fra pædagoguddannelsen i Svendborg, og du vender hjem med inspiration og praktiske færdigheder, som du kan bruge, når du er sammen med børnene.

Der vil være et let måltid, oplæg, øvelser og masser af mulighed for at øve sig og være sammen med pædagogmedhjælpere fra andre institutioner.

Da der er et begrænset antal pladser, er det vigtigt, at du melder dig til. Du er velkommen til at tilmelde dig alle workshops.

Workshop 1: Pædagogisk relationsarbejde

Tidspunkt: 1. maj, 2024 kl. 16.00-20.00
Lokation: UCL Klostervænget 2-4, 5700 Svendborg
Underviser: Stig Kirkedal
Tilmeldingsfrist: 25. april 2024.

Kom og vær med til en lærerig aften, hvor du bliver klædt på til at få øje på børns og borgeres perspektiver, ressourcer og initiativer i samspillet.
Vi arbejder med konkrete redskaber, som giver dig mulighed for at styrke din relation både til den enkelte og til gruppen.
Når du kommer tilbage til din institution, kan du indgå i udviklingsstøttende relationer, der støtter børns og borgeres udvikling af selvværd.

Tilmelding

Workshop 2: Bevægelse i pædagogisk praksis

Tidspunkt: 8. maj 2024, kl. 16.00-20.00
Lokation: UCL Klostervænget 2-4, 5700 Svendborg
Underviser: Daniel Meier Nørskov
Tilmeldingsfrist: 2. maj 2024

Kom og vær med til en lærerig aften, hvor vi bruger bevægelse som en ressource i den pædagogiske praksis.
Vi arbejder med konkrete redskaber og aktiviteter, som giver dig mulighed for at styrke dit arbejde med bevægelse og inklusion.
Indholdet på workshoppen vil give dig redskaber til at tilpasse bevægelsesaktiviteter til det enkelte menneske og til grupper som helhed.

Det bliver en sjov aften, hvor du både får afprøvet forskellige bevægelsesaktiviteter, får viden om teorien bag det vi gør og sat din erfaring i spil på nye måder.
Når du kommer tilbage til din institution, kan du indgå i udviklingsstøttende arbejde med bevægelse, der støtter børns og borgeres udvikling af bevægelsesglæde og trivsel.

Tilmelding