Campus Jelling

Foreningsliv

Positive fællesskaber

Det kan være en stor omvæltning at bryde de kendte rammer, starte på en ny uddannelse og måske endda i en ny by. Derfor kan deltagelse i positive fællesskaber og foreningsdrevne aktiviteter være til stor gavn for din trivsel i hverdagen på dit studie.  

UCL har et et rigt foreningsliv, hvor du har mulighed for at udfolde dig socialt og dyrke dine interesser i fællesskab med andre studerende.

Studieråd og udvalg

På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole kan du tage del i studenterdemokratiet og bidrage til et godt studiemiljø og en høj kvalitet i uddannelserne. Du kan engagere dig studenterpolitisk i dit studieråd, campusrådet, Studenterrådet UCL og i bestyrelsen.

Studielivsmidler

Hvert år afsætter UCL en pulje af midler til understøttelse og udvikling af ideer til faglige og sociale arrangementer. Du kan som studerende ansøge om disse midler via Foreningen for Studenterdrevne Midler eller dit Campusråd.

Studierabatter

Livet som studerende er ofte forbundet med mange udgifter og et stramt budget. Derfor er det værd at vide, hvor du kan få studierabat. Du kan faktisk få studierabat rigtig mange steder efterhånden, hvis blot du viser et gyldigt studiekort.

UCL ambassadørkorps

På UCL har vi samlet et korps af super engagerede ambassadører, der alle har det til fælles, at de brænder for deres uddannelse og synes, at UCL er det bedste sted at studere.

Ambassadørerne er med til at sprede det gode budskab om UCL’s mere end 40 videregående uddannelser. De studerende er rekrutteret bredt fra vores uddannelser på vores 7 campusser i de 5 UCL campus-byer.

Iværksætteri på UCL

Bliv en del af et fedt, kreativt miljø med adgang til netværk, sparring, workshops og events. UCL Boxen skaber rammerne for, at du kan udvikle og realisere dine ideer og projekter, uanset om du vil starte din egen virksomhed, løse udfordringer for en organisation eller udvikle et produkt i samarbejde med en virksomhed.

Mentorordninger og studiegrupper

Mentorer sikrer studietrivsel

Mentoren kan rådgive dig og lytte til dine oplevelser, udfordringer og generelle studietrivsel. En mentor er en person, du altid kan gå til, og som kan hjælpe dig godt videre.

Studiegrupper giver gode sociale relationer

I studiegrupper bestående af flere studerende kan I i fællesskab løse opgaver og samarbejde om større projekter. I får gode sociale relationer og kan hjælpe hinanden godt igennem studiet.

Boligsøgning

Det kan være svært at finde rundt i boligjunglen, når jagten først går ind på din nye bolig. Derfor har vi samlet links til en række sider, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder som boligsøgende studerende i de byer, hvor UCL har uddannelser.

Eventkalender

Hold dig opdateret på de mange sociale og faglige events, som UCL tilbyder dig som studerende i vores eventkalender.

Du kan som studerende også selv oprette events, sammen med dine medstuderende.

Mød os på Instagram @ucl.dk