Vestre Engvej (Vejle)

Foreningsliv

Positive fællesskaber

Det kan være en stor omvæltning at bryde de kendte rammer, starte på en ny uddannelse og måske endda i en ny by. Derfor kan deltagelse i positive fællesskaber og foreningsdrevne aktiviteter være til stor gavn for din trivsel i hverdagen på dit studie.  

UCL har et et rigt foreningsliv, hvor du har mulighed for at udfolde dig socialt og dyrke dine interesser i fællesskab med andre studerende.

Studieråd og udvalg

På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole kan du tage del i studenterdemokratiet og bidrage til et godt studiemiljø og en høj kvalitet i uddannelserne. Du kan engagere dig studenterpolitisk i dit studieråd, campusrådet, Studenterrådet UCL og i bestyrelsen.

Iværksætteri på UCL

Bliv en del af et fedt, kreativt miljø med adgang til netværk, sparring, workshops og events. UCL Boxen skaber rammerne for, at du kan udvikle og realisere dine ideer og projekter, uanset om du vil starte din egen virksomhed, løse udfordringer for en organisation eller udvikle et produkt i samarbejde med en virksomhed.

Mentorordninger og studiegrupper

Mentorer sikrer studietrivsel

Mentoren kan rådgive dig og lytte til dine oplevelser, udfordringer og generelle studietrivsel. En mentor er en person, du altid kan gå til, og som kan hjælpe dig godt videre.

Studiegrupper giver gode sociale relationer

I studiegrupper bestående af flere studerende kan I i fællesskab løse opgaver og samarbejde om større projekter. I får gode sociale relationer og kan hjælpe hinanden godt igennem studiet.

Boligsøgning

Det kan være svært at finde rundt i boligjunglen, når jagten først går ind på din nye bolig. Derfor har vi samlet links til en række sider, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder som boligsøgende studerende i de byer, hvor UCL har uddannelser.

Eventkalender

Hold dig opdateret på de mange sociale og faglige events, som UCL tilbyder dig som studerende i vores eventkalender.

Du kan som studerende også selv oprette events, sammen med dine medstuderende.

Mød os på Instagram @ucl.dk

Uddannelser på Vestre Engvej