Netværksaften

Onsdag d. 19 januar 2022 er du inviteret med til årets Netværksaften; en festlig aften med fælles spisning, oplæg, paneldebat og networking for alle deltagere på bett.dk. Din tilmelding indeholder adgang til netværksaftenen.

Få sat perspektiv på dine oplevelser med netværksaftenen

Når du deltager i Netværksaften 2022, har du stærke muligheder for at udbygge dit netværk, gå i dialog med eksperter og samarbejderpartnere og styrke dine nuværende relationer. Gå i kødet på vores deltagere til paneldebat og få et indblik i de kommende teknologiers betydning for samfund, skole og individ med aftenens oplægsholder Nikolaj Sonne.
Det bliver igen en aften, hvor du slet ikke kan undgå at drøfte spændende og aktuelle perspektiver i læringsteknologi og digital didaktik.

I løbet af aftenen har du mulighed for at besøge et udvalg af stande, som præsenterer nye projekter, produkter og materialer inden for læringsteknologi i Danmark.

Adresse

bett.dk’s Netværksaften foregår i de skønne lokaler på Grand Connaught Rooms i Covent Garden-kvarteret, 15 minutters gang fra hotellet. Adressen er: Grand Connaught Rooms, 61-65 Great Queen St, London WC2B 5DA. - Google Maps link.

Find vej fra hotellet

bett.dks egne konsulenter tilbyder at vise dig fra hotellet til Grand Connaught Rooms. Vi mødes i hotellets lobby kl. 18:00

Forplejning

Inkluderet i Netværksaften 2022 er en treretters menu med vin, som sagtens kan udskiftes med øl og/eller vand. Der er gode muligheder for tilkøb af drikkevarer efter egen præference i løbet af aftenen.

Program for Netværksaften

18:15 Velkomst v/ UCL

18:30 Forret

19:00 Hovedret serveres

19:30 Oplæg v. Nikolaj Sonne

20:00 Dessert

20:15 Paneldebat

20:45 Networking og besøg ved stande

22.00 Tak for i aften!

Lars Clausen Konsulent og projektleder

Skal du med på vidensrejsen?

Vidensrejsen bett.dk afholdes næste gang den 19.-21. januar 2022.

Kom med UCL til London på et inspirerende og fagligt udviklende besøg på verdens største udstilling for samspillet mellem undervisning og læringsteknologi.