Bett.dk - UCL afholder vidensrejse om teknologi-forståelse

UCL rejser endnu en gang afsted til vidensrejse om teknologiforståelse i London, hvor vi besøger verdens største event inden for digitale og teknologiske perspektiver på undervisning. 

Dato: 19.01.2022

Bett.dk 2022

Fik du ikke tilmeldt dig inden fristens udløb?

Den 19.11.2021 udløb tilmeldingsfristen for regulær deltagelse. Du kan fortsat tilmelde dig til ventelisten. Brug tilmeldingsformularet nedenfor. Vi undersøger muligheden for din deltagelse og udsender løbende bekræftelser. For øjeblikket er der samlet set 9 ledige pladser tilbage fordelt på flere studieture.

Som deltager på Bett.dk mødes du med UCL i London til et inspirerende og fagligt udviklende besøg på verdens største udstilling for samspillet mellem undervisning og læringsteknologi. 

Vi glæder os til at løfte sløret for en ny og opdateret udgave af bett.dk med spændende aktiviteter, nye samarbejdspartnere og muligheden for at komme helt tæt på praksis af læringsteknologi og uddannelse.

Ønsker du et særligt skræddersyet forløb til netop dig, bistår vi gerne med råd og dåd.

Har du lyst til at bidrage i udviklingen af bett.dk, så hører vi gerne fra dig. Måske vil du bidrage til studieture, samarbejdsmuligheder eller generelle justeringer til rammeprogrammet med studieture, netværksaften og temaguides på selve messen.

Få nyheder om bett.dk og skole se her.

Lars Clausen Konsulent og projektleder
John Albert Kraaer Konsulent, Den internationale dimension