CFU slår dørene op til Lærfest 2023

I fællesskab med hele landets CFU’er samt Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag afholdes endnu gang fagmessen Lærfest.

Dato: 01.02.2023 - Forfatter: CFU

Gratis messedage med fokus på skole, læremidler og go’ undervisning

I år danner Århus ramme for de to faglige messedage, hvor mere end 150 forlag og andre skoleinteressenter præsenterer de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler og andre resurser til undervisning i grundskolen.

Foruden de store udstillingsområder indeholder messen oplæg, kurser, paneldebatter og forskellige events - det hele favnet af god kollegial messestemning.

På messen bliver du klogere på, hvad der rører sig i skolens hverdag, og du kan få masser af inspiration til din undervisning.

 

Hvor og hvornår?

Sted: Aarhus Congress Center og Musikhuset, Aarhus
Tid: onsdag den 19. april og torsdag den 20. april 2023. Begge dage kl. 9-16.
Billet og program: Lærfest’23 er gratis. Program og tilmelding på lærfest.dk.

 

Er du underviser eller lærerstuderende? Så tag et ekstra kig her

Kom og vær med, når Lærerstuderendes Landskreds sætter spot på udvalgte aspekter af livet på læreruddannelsen. Du kan både få løst dilemmaerne i din praktik og få tips til, hvordan du lander godt i dit kommende job som lærer.

Ta´ bussen til messen – vi betaler halvdelen

Lærfest dækker halvdelen af udgiften til bustransporten, hvis I samler 50 deltagere fra jeres læreruddannelse. Prik din kollega eller studiekammerat på skulderen og fyld en bus.

Bussen bestiller I selv og sender derefter en mail til Tina Agesen-Pagh på tap@via.dk. Efterfølgende sender I blot en faktura på halvdelen af beløbet.

Bliv klogere på Lærfest 2023 og læs det fulde program her.