Levering og afhentning

Få bøgerne bragt og hentet igen

Levering og afhentning

CFU leverer bestilte læremider lige til døren – og henter dem igen. Det fungerer, når nogle få retningslinjer bliver fulgt.

På mitCFU.dk kan du se, hvilken dag vi leverer materialer til din skole og henter dem igen. Se hvornår din skole får leveret.

Det er ikke alle skoler, vi kører fast til, men så har du mulighed for at bestille afhentning. Det gør du ved at klikke på lastbilen på forsiden af mitCFU. 

Skriv også til John Esager Hansen cfu-lager@ucl.dk, hvis du ønsker flere kasser til returnering af CFU-materialer.

Følgesedler

Ved returnering af udlånssamlingens materialer skal du vedlægge følgesedlen for at sikre, at materialet bliver registreret som afleveret.

Ønsker du at aflevere materialerne over flere omgange, skal du genudskrive følgesedlen fra mitCFU eller lave en kopi, så du har en følgeseddel til alle dine afleveringer.

Aflevering

  • Aflevér altid til tiden
  • Returmaterialer skal være pakket i CFU’s kasser og stå klar på afleverings-/afhentningsstedet fra kl. 7:30 på skolens køredag.
  • I kassen bør returmaterialer til informationssamlingen holdes adskilt fra udlånssamlingens materialer – fx med elastik eller pakket i plastpose.

Kørselskalender for udbringning og afhentning af læremidler

I kørselskalenderen kan du se, hvilke dage og perioder CFU ikke bringer og henter læremidler.

For at udskrive kørselskalender for din skole, gå ind på dette link: Udskriv kørselskalender for din skole og tryk på den blå knap "Udskriv CFU-kalender".

Sådan samarbejder du med CFU

Hvad, hvordan og hvornår? Det kan du læse mere om her.

Se vores åbningstider.

 

Mette Conradsen Biblioteksfaglig medarbejder