Indsats for styrkelse af sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab i folkeskolen

Synes du også, at vi skal gøre en indsats for at lykkes mere med SSF i grundskolen? Vær med til at styrke SSF i grundskolerne med CFU's nye projekt målrettet det vigtige emne.

 

Ny indsats for sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab

SSF-projektet har til formål at styrke SSF-undervisningen i grundskolerne, og give børn og unge endnu bedre forudsætninger for at forstå og forholde sig til sundhed, seksualitet og familieliv.

Projektet består af flere forskelilge indsatser:

  • I vil få skoleudviklingsmaterialer, der henvender sig til elevråd, teams, ledelse og skolebestyrelse.
  • I vil få øje på læremidler om SSF til jeres fag i mitCFU - I vil kunne deltage i forskellige gratis kursusformater og netværksdage på jeres regionale CFU.
  • I vil få overblik over ressourcer fra interesseorganisationer til undervisningen i SSF. Til projektet hører SSF-kompasset - en digital platform, som samler det hele. Den vil være gratis for skolerne og i brug fra 2023.

 

Vær med i pilotafprøvningen!

I kan være med i projektet helt fra begyndelsen. 

CFU søger skoler, teams eller enkeltpersoner, som har lyst til at deltage i pilotafprøvninger af de forskellige indsatser i efteråret 2022. Meld jer til afprøvninger i projektet "Indsats for styrkelse af sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab i folkeskolen", og bliv rustet til at kunne være med til at kvalificere indsatserne i SSF i klasselokalet, på skolen eller i kommunen.

Hvad får I ud af at være med?

  • Mulighed for at sætte fokus på SSF i undervisningen, på skolen og i kommunen
  • Viden om SSF og SSF-kompassets muligheder
  • Mulighed for at sætte jeres fingeraftryk på projektets indsatser

Det er muligt at deltage i alle eller dele af pilotafprøvningerne, som foregår i alle dele af landet fra oktober til december 2022.

Læs mere om indsatsen, de forskellige pilotafprøvninger og hvordan I tilmelder jer

Helle Serup Pædagogisk konsulent i tysk