Efteruddannelser og kurser

Efteruddannelser - når du vil styrke dine kompetencer og videre i karrieren. Kurser og konferencer - praktiske færdigheder og inspiration inden for dit fag.

Byg videre på dine kompetencer med efteruddannelse og kurser, som klæder dig på til at løse fremtidens udfordringer inden for netop din branche.

På UCL har du mulighed for at bygge ovenpå din uddannelse eller foretage et brancheskift ved at læse en akademiuddannelse eller en diplomuddannelse. På UCL kan du tage efteruddannelser og kurser i både Odense og i Vejle.

Du kan også fordybe dig i enkelte moduler, skræddersyede forløb, kurser og konferencer. Få overblikket over dine muligheder herunder. Du kan søge efter uddannelse og kursus ved at tage afsæt i din faglige interesse eller den uddannelsestype, du er interesseret i.

Akademiuddannelse

En akademiuddannelse er en erhvervsrettet videregående uddannelse for dig, der har mindst 2 års erhvervserfaring. Du kan også nøjes med at tage enkelte af vores akademimoduler, hvis du ikke ønsker at tage en hel akademiuddannelse.

Diplomuddannelse

En diplomuddannelse er en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau målrettet dig, der som minimum haren kort videregående uddannelse og 2 års relevant erhvervserfaring.

En diplomuddannelse
giver dig mulighed for at lære nyt og udbygge dine kompetencer, samtidig med at du arbejder. Uddannelsen tæller samlet 60 ECTS, og du må tage den på mellem 2-6 år - alt efter hvor hårdt, du vil køre på med modulerne. Du kan også vælge at læse enkelte moduler på enten Akademi- og Diplomniveau.

Kurser

Se vores aktuelle kurser hos UCL inden for områder som fx ledelse, det sociale område, beskæftigelse, pædagogik og læring, sundhed, teknik og miljø. UCL tilbyder kurser, konferencer, temadage og netværkstilbud, og der kommer løbende nye kurser til.

Skræddersyede forløb:

Hos UCL kan vi tilrettelægge skræddersyede forløb for medarbejdere og ledere i offentlige såvel som private organisationer: Temadage, kurser og uddannelsesforløb, der strækker sig over længere tid.

Vi kan tilbyde
efteruddannelse for pædagoger, lærere, socialrådgivere, sygeplejersker m.fl. samt inden for it, økonomi, markedsføring, teknologi, byggeri, socialt arbejde og meget mere. Vores undervisere er tæt knyttet til praksis, hvilket er med til at sikre dig en række kompetencer, som du kan bruge i dit job fra dag 1.

Økonomi og tilskud

Du har mange muligheder for at søge tilskud til dit kursus- eller efteruddannelsesforløb, det handler blot om at kigge de rigtige steder. 

Efteruddannelse på Fyn eller i Vejle

Fandt du den information du søgte?