Cross Channel forbrugeradfærd

Akademimodul

Er din butik klar til fremtiden? Følg trenden og få kompetencer til at lykkes med at være både fysisk butik og webshop. Med forbrugeranalyser og kendskab til trends, kan du skabe et koncept til kunderne på deres præmisser.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om detailhandel i traditionel forstand og mulighederne ved online handel!

Fagligt indhold 

Med kendskab til nuværende og fremtidige butiksformater udvikler du din forståelse for sammenhængen mellem den fysiske butik og det virtuelle marked – og derved en større forståelse for Cross Channel service.

Du lærer om udviklingen i forbrugeradfærden med kendskab til de mekanismer, der berører detailhandlen i forhold til online salg.

Du får viden om:

  • forbrugeranalyser og salgsteknik
  • udviklingen i forbrugertrends og markedsadfærd
  • jura ift. onlinehandel
  • markedsføring for både online og fysisk butik
  • E-strategi.

Udbytte

Med viden om butiksformater i sammenhæng med servicebegrebet, kan du håndtere og udvikle services, der tilgodeser dine kunders ønske om sammenhæng mellem fysisk butik og online handel.

Du bliver i stand til at identificere udfordringer i forhold til kundens forventninger til Cross Channel, hvor du kan udarbejde konkrete handlingsplaner for oplevelse af sammenhæng mellem fysisk butik og online handel.

Efter Cross Channel forbrugeradfærd kan du:

  • optimere arbejdsrutiner gennem viden om Cross Channel
  • formidle viden til salgsmedarbejdere om forskellige salgskanaler i forhold servicebegrebet
  • forklare og formidle kundens rettigheder i samspillet mellem fysisk butik og onlinehandel.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Retail og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Cross Channel forbrugeradfærd er et valgfrit modul.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, der arbejder i detailhandlen, hvor du vil specialiserer dig inden for Cross Channel forbrugeradfærd, så du kan videreføre din fysiske butik til online løsning og webshop.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb