Energiformer

Akademimodul

Få styr på traditionelle og nye energiformer samt energiteknik, så du kan beregne, vurdere og udvælge kilder til energiforsyning.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om energiomsætning og energiformer!

Fagligt indhold

Du får viden om forskellige beregningsmetoder og bliver klædt på til at rådgive om energieffektivisering. Du bliver rustet til at varetage opgaver på tværs af konstruktions- og installationsområderne, hvor du inddrager nye og vedvarende energiformer. Du får også faglig viden, så du kan diskutere og bedømme forskellige former for energilagre, energibærere og energikilder.

Du kommer til at arbejde med:

  • energimaskiner og –anlæg
  • energilagre, energibærere og energikilder.

Udbytte

Du lærer om energiomsætning fra en form til en anden samt grundlæggende om termodynamik og el-teknik. Du vil derfor efter akademimodulet være i stand til at medudvikle innovative løsninger inden for energiomsætning.

Niveau

På modulet Energiformer lærer du om grundlæggende termodynamik, el-teknik og teorier inden for energiomsætning og energilagre.

Modulet hører under akademiuddannelsen Energiteknologi og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Modulet er for dig, som vil stå skarpere på arbejdsmarkedet, når det kommer til udvikling af energiomsætning, energilagre og energikilder.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb