Procesfacilitering i undervisningen

Akademimodul

Hvordan skaber og opretholder du som underviser et engageret miljø, der har de bedste rammer for involvering, læring og resultater? Du får værktøjerne her. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold 

På modulet får du grundlæggende viden om praksis og anvendelse af teori og metode inden for facilitering, og du bliver i stand til at reflektere over din egen stil som facilitator.

Indhold:

  • Facilitering som metode og rollen som facilitator
  • Værktøjer og processer til facilitering
  • Etik og moral i facilitering i organisationer
  • Gruppepsykologisk forståelse og værktøjer til facilitering af grupper.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at facilitere traditionelle møder, hvor du skaber de bedste rammer ved at anvende ressourcerne, styrkerne og kompetencerne i gruppen. 

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Procesfacilitering i undervisningen er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Akademimodulet henvender sig især til dig, som er underviser på erhvervsskoler eller erhvervsakademier.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb