Akademimodul
Uddannelsen giver dig en alsidig viden om sensorik, madkultur, råvarer og fødevarekvalitet. Vi arbejder ud fra både en naturvidenskabelig, en kulturel og en æstetisk tilgang til mad og måltider.
TilmeldDu får kompetencer til at arbejde med udvikling af gastronomi, mad og måltider i forskellige typer virksomheder. Det kan fx være produktionsvirksomheder eller restauranter, i Danmark og udlandet, og på private og offentlige arbejdspladser. Målet er, at du kvalificerer dig til at indgå i opgaver med ledelse, innovation og udvikling. Uddannelsen er for dig, der har en madfaglig baggrund som fx detailslagter, gastronom, bager, ernæringsassistent eller tjener, og gerne vil videre i jobbet og har lyst til at få noget mere teori.
Du vil for eksempel gerne have svarene på:
Sender du som arbejdsgiver en medarbejder på akademiuddannelsen i gastronomi, får du en medarbejder med nye idéer, stærk viden og faglighed. Et positivt løft til din virksomhed.