Webudvikling Backend

Diplommodul

På modulet styrker du dine kompetencer til at udvikle moderne webapplikationer med anvendelse af programmeringsparadigmer, og med udnyttelse af de moderne, standardiserede protokoller og client-/server modellens muligheder.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Du kan udvikle fremtidens webapplikationer!

Fagligt indhold

Du lærer, hvordan du anvender de grundlæggende programmeringsprincipper og web-api’er, og sætter fokus på client/server-arkitekturens muligheder og begrænsninger.

Du får bl.a. viden om
• Designmønstre
• World Wide Web’s fundamentale protokoller

Udbytte

Efter modulet er du bedre rustet til at vælge og anvende egnede programmeringsteknologier til udvikling af webbaserede applikationer – med hovedfokus på serversiden.

Du bliver i stand til at analysere et udviklingsønske med henblik på konstruktion og udarbejdelse af webbaserede programmer og applikationer.

Niveau

Diplommodulet er for dig med relevant erhvervserfaring, der ønsker at opgradere dine kompetencer, så du kan gå forrest i udviklingen af webapplikationer med fokus på programmeringsparadigmer og client-/server modellens muligheder.

Modulet hører under Diplomuddannelsen Webudvikling og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Web-programmering og netværk Backend er til alle, der vil lære mere om webudvikling.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Julie Kowal Kristiansen, specialkonsulent Arbejder med området IT og kommunikation
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb