Tendenser i årets prøver i matematik

Kursus

Kom og bliv klog på tendenser og resultater fra årets afgangsprøver i matematik.

Datoer og tilmeld

Få et godt indblik i tendenserne i årets afgangsprøver i matematik

Få et godt indblik i tendenserne i årets afgangsprøver i matematik

Fagligt indhold

Vi gennemgår og kommenterer på årets afgangsprøver med det henblik at afklare den forandringsfase, vi befinder os i, og med det formål at besvare spørgsmålet – hvor er vi på vej hen?

Du vil få mulighed for at deltage i drøftelsen af årets FP9 sæt og årets FP10 sæt og blive klogere på, hvordan du kan klæde dine kommende elever på til afgangsprøverne i matematik. Vi vil drøfte hvilke ting, vi skal sætte fokus på løbende i undervisningen, for at ruste eleverne bedst muligt til det, der kræves af dem til de skriftlige prøver.

Udbytte

Kurset giver dig et indblik i de tendenser, der er i afgangsprøverne pt. Det kan give dig gode pejlemærker i forhold til årsplanlægningen af din matematikundervisning for kommende skoleår. Det kan være en god idé at tage en teamkollega med, så I får fælles input til næste skoleårs planlægning.

Målgruppen

Matematiklærere, som underviser i udskolingen.
Matematiklærere, der har klasser på vej mod afgangsprøverne, er mere end velkomne.
Matematikvejledere.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe/the med kage.

Rikke Teglskov Konsulent, Matematik
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær

Datoer og tilmeld

Forløb