Boligsøgning

Få hjælp til at finde din kommende bolig

Hvor finder jeg en bolig i UCL's område?

Herunder har vi samlet links til en række sider, der kan hjælpe dig med at finde en bolig i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling, hvor UCL har uddannelser.

Via Studiebolig Odense kan du finde en oversigt over de kollegier og ungdomsboliger, de største boligselskaber i Odense har.

Tilsammen råder boligselskaberne over boliger i de fleste områder af byen. På siden har du bl.a. mulighed for at søge efter boliger, udfylde ansøgningsskema og læse om regler vedrørende din ansøgning.

Er du mellem 18 og 30 år og påbegynder en uddannelse i Odense, men er bosiddende udenfor Odense Kommune, er du omfattet af "Tag over hovedet-garantien".

Studiebolig Odense.

Tag over hovedet-garantien.

Rundt om i Vejle, indenfor cykel- og gåafstand af UCL, findes mange kollegie-, ungdoms- og studieboliger.

Herunder finder du link til Vejle Kommune og nogle af de boligforeninger, hvor du kan leje kollegie-, ungdoms- og studieboliger i Vejle.

Cama-kollegierne råder over mange ungdomsboliger i Svendborg-området. Der er rift om boligerne, så det er en god idé at være ude i god tid med en ansøgning.

Er du på jagt efter en almindelig lejlighed, kan du leje bolig gennem flere af Svendborgs boligforeninger. Det er en god idé at melde sig ind i boligforeningen i god tid.

Jelling Boligselskab har adskillige boliger i Jelling. Der er ungdomsboliger på Ringvejen (Højagerkollegiet) og Fårupled (Fårupledkollegiet) samt lejeboliger på Kollegievej.

Der er sjældent venteliste til boligerne, som alle ligger inden for 10 minutters gåafstand fra UCL. Boligerne har fra et til fire værelser.

Læs mere om boligerne og muligheden for at komme på venteliste på Domea.dk, der står for administrationen af Jelling Boligselskabs boliger.

Domea.dk.