UCL Niels Bohrs Allé

UCL Niels Bohrs Allé er placeret i det sydlige Odense, tæt på transport og lige rundt om hjørnet fra et af Odenses største kollegier, Rosengårdscentret og Syddansk Universitet.

Hvad finder du på UCL Niels Bohrs Allé?

UCL Niels Bohrs Allé er UCL’s største campus med knap 5000 studerende fordelt på 8 uddannelser. Campus er placeret i udkanten af Odense og med god grund.

Området er som en lille UCL-landsby med alt hvad man kunne ønske sig af en uddannelsesinstitution. Her er motionsrum, kreative værksteder, naturvidenskabelige laboratorier, en kæmpe festsal og naturligvis også en fredagsbar.

Læs mere nedenfor.

Fra sansesal til røntgenrum...

UCL Niels Bohrs Allé har en lang række lækre faciliteter tilknyttet uddannelserne. Der er DidakTech lab med 3D-printere, 3D-skannere, robotter, droner og VirtualReality-udstyr, der er CT- og MR-scannere, der er bevægelsesrum og sanserum, der er storkøkkener og udekøkkener, der er shelters og bålsteder, der er sengestuer og simulationsrum. Kort sagt, der er flere faciliteter, end der kan nævnes her.

Slip kreativiteten løs med Musikteater UCL

Vild med bold?

UCL FC er UCL's helt eget fodboldhold for både mænd og kvinder.

Det er en social og hyggelig klub, som primært er tiltænkt studerende på UCL, men der er plads til alle, også selvom man ikke er fra UCL, og ikke har de store fodboldevner.

UCL FC handler om at være fysisk aktiv i sjove og kreative rammer, og om at mødes på kryds og tværs af studier og årgange.

Der er altid plads til nye spillere.

Nicklas Thobo-Carlsen, Læreruddannelsen

"Det bedste ved UCL er det fokus der er blandt de studerende, på tværs af årgange og professioner, på det sociale. Det viser sig i form af fredagsbaren, koraftener, forskellige workshops o.m.m.

Jeg kan anbefale UCL til både unge og gamle der søger nye udannelsesveje, det er et sted med trygge rammer, godt socialt liv og gode faciliteter."

Grotten

Fredagsbaren på Niels Bohrs Allé hedder Grotten. Men hvis du tror, at det betyder en mørk og dunkel kælder, så tager du fejl.

Listigt placeret under rampen til hovedindgangen ligger lokalerne faktisk lyst og venligt med store glaspartier udadtil. Her er der summen af liv, når de studerende slår sig løs om fredagen. Det er også her, man kan finde Fastelavnsbar, Disneyquiz, beerpong turneringer og meget andet. Som en ekstra bonus kan man bruge de store lokaler til studiearbejde i løbet af ugen.

Find dem her, hvis du er interesseret i at se mere eller måske endda melde dig under fanerne som frivillig.

Få et overblik

Hold dig opdateret på UCL's overordnede Facebook-profil. Her præsenteres alle events fra de forskellige campusser, både faglige og sociale. Her hører du om Åbent Hus arrangementer, webinarer, og foredrag, eller de sociale tiltag som studiefester og brætspilscafé. 

Skal du være UCL Ambassadør?

Mød os på Instagram @ucl.dk

Fandt du den information du søgte?