Pædagogisk- og vejledningsmæssig videreuddannelse

Dato: 08.05.2023
Tidspunkt: 18:30 - 19:30
Sted: Online

Gratis.

Vil du styrke dine faglige og personlige kompetencer inden for pædagogik, didaktik og vejledning? Så deltag på vores online informationsmøde og hør om dine muligheder for efter- og videreuddannelse.

Fordyb dig i pædagogik og vejledning inden for den retning, der passer til dig

Vores mange retninger inden for det pædagogiske og vejledningsfaglige område, klæder dig på til at varetage nye opgaver på arbejdsmarkedet.

Du kan vælge at tage Diplomuddannelsen i Uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning, Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik eller Den pædagogiske diplomuddannelses mange forskellige uddannelsesretninger, fx læsevejleder, psykologi, pædagogisk og socialpædagogisk arbejde, ordblindelærer eller som en individuel tilrettelagt uddannelse. 

Hvem er du?

Informationsmødet er målrettet dig, der ønsker at styrke dine faglige og personlige kompetencer til at udvikle metoder til planlægning og udvikling af pædagogisk praksis fx inden for undervisning, vejledning, læring, pædagogisk arbejde, kommunikation og inkluderende læringsmiljøer.

Informationsmødet er ligeledes for dig, der arbejder som lærer og pædagog, eller for dig der arbejder inden for det pædagogiske og vejledningsmæssige felt i øvrige stillinger. 

På informationsmødet kan du også høre om nedstående fag

  • muligheder for videreuddannelser inden for pædagogik, didaktik og vejledning
  • optagelseskrav
  • tilskudsmuligheder
  • hvordan du tilrettelægger og gennemfører den valgte uddannelse
  • jobmuligheder

Er du forhindret i deltagelse?

Informationsmødet om PD, DUEK, DEP afholdes også på følgede dage: 

  • 6. november kl. 18.30 - 19.30 
  • 16. november kl. 15.00 - 16.00