Sensorik

Akademimodul

Uddannelsen giver dig en alsidig viden om sensorik, madkultur, råvarer og fødevarekvalitet. Vi arbejder ud fra både en naturvidenskabelig, en kulturel og en æstetisk tilgang til mad og måltider.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Du får kompetencer til at arbejde med udvikling af gastronomi, mad og måltider i forskellige typer virksomheder. Det kan fx være produktionsvirksomheder eller restauranter, i Danmark og udlandet, og på private og offentlige arbejdspladser. Målet er, at du kvalificerer dig til at indgå i opgaver med ledelse, innovation og udvikling. Uddannelsen er for dig, der har en madfaglig baggrund som fx detailslagter, gastronom, bager, ernæringsassistent eller tjener, og gerne vil videre i jobbet og har lyst til at få noget mere teori.

Du vil for eksempel gerne have svarene på:

  • Hvad sker der kemisk, når jeg sylter rødbeder?
  • Hvad er umami helt præcist?
  • Hvordan fremstiller jeg et måltid, der pirrer alle sanser?
  • Hvordan opfinder jeg opskrifterne?
  • Hvordan inddrager jeg tanker om bæredygtighed og lokale produkter?

Sender du som arbejdsgiver en medarbejder på akademiuddannelsen i gastronomi, får du en medarbejder med nye idéer, stærk viden og faglighed. Et positivt løft til din virksomhed.

Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen
Hans Kjær Jørgensen Konsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb