Studieture for enhver smag

Studieturene i bett.dk er af en helt særlig støbning. De fleste studieture finder sted torsdag i bett-ugen, men vi har sørget for en tur både tirsdag og en tur onsdag.

Dato: 03.08.2021 - Forfatter: John Kraaer

Studieturene har forskellige aktuelle temaer som fokuspunkt og vil alle have spændende besøgssteder som mål, der bringer praksisdrevet inspiration til dig og din hverdag.

Studieturene ledes af personer, der har en høj faglig indsigt i turens tema. Når du deltager i en studietur, får du både et fagligt input og en mulighed for at møde andre deltagere fra den danske uddannelsesverden, der deler interessen i temaet for turen.
Bett.dk nåede at forberede en del studieture i forbindelse med den aflyste tur i 2021 - også nye ture, som vi har fornøjelsen af at præsentere nu.
Bett.dk prøver hvert år at udvikle på formatet, og til 2022 leverer vi det måske mest spændende og mest alsidige program nogensinde i bett.dk’s historie, siden UCL overtog rollen som arrangør i 2010.
Det gælder fx turen “Styrk ordblindeindsatsen gennem den dysleksivenlige skole”. Her får du mulighed for besøge John Donne Primary School, som bl.a. gennem brug af teknologi i en orblindevenlig skole løfter elevers faglighed.
 
I 2022 bliver der flere muligheder for skoler fra STU, FGU og erhvervsuddannelserne. Du har mulighed for at besøge tre skoler, som aldrig før har været på bett.dk’s program.
 
Kom med til til Beatrice Tate School. Denne tur har først og fremmest ledere og undervisere fra STU som målgruppe. Beatrice Tate er en skole, der lægger vægt på også at finde potentialer hos elever/unge, der modtager vidtgående specialundervisning.
Turen “Logic School - en skole, der prøver ikke at være en skole!” går til Logic School, der bl.a. er stolt af deres evne til at give elever med problemfyldt skolegang nogle meningsfulde praktikophold og realkompetencer, der forbereder dem til et rigtigt job.
Turen “De uddanner fremtidens (sociale) medieeksperter og influencers” går til skolen “Global Academy”, der i den grad har fået succes med at uddanne unge til medieverdenen - både de traditionelle medier men også til et job inden for social media.
Er du leder på en skole, forvaltning eller selvejende institution, kan du glæde dig til turen “Ledelse og digitale didaktiske dilemmaer”. Her går turen til Rosendale Primary, som bett.dk senest besøgte i 2014. Denne skole er en meget efterspurgt skole i forhold til besøg udefra på grund af dygtig ledelse og målrettet fokus på at bruge teknologi i undervisningen. Derfor afholdes dette besøg allerede om tirsdagen.
Der er også ture på programmet, som har været gennemført tidligere. De har alle fået så positiv feedback, at de tilbydes igen denne gang.
Vær klar 15. september, når der åbnes for tilmelding.

John Albert Kraaer Konsulent, Den internationale dimension