Om BettShow.com

Det sker i London

Siden 1985 har BettShow (British Educational Training and Technology Show) præsenteret den førende udvikling og forskning inden for læringsteknologi i uddannelsesverdenen.

BettShow er verdens største happening på området. BettShow organiseres af Hyve group. Som del af bett.dk viser vi onsdag morgen vej fra hotellet til BettShow med erfarne turguider. Så er du sikker på at komme godt gennem undergrundsbaner og togskift. Turen tager ca. 40 minutter. Afgang er fra hotellets lobby kl. 08:00.

BettShow har et stort og varieret udvalg af stande, interaktive præsentationer af producenter og gratis oplæg for alle besøgende. Læs mere om BettShow.

Mere om bettShow.com

Du skal selv tilmelde dig på BettShows egen hjemmeside. Tilmelding og deltagelse er gratis!

Du kan målrette dit besøg på Bett Show med bett.dk’s temature.

I samarbejde med Hyve Group tilrettelægger bett.dk en række turforslag til temature, du kan følge rundt på BettShow. Turforslagene deles med deltagerne på bett.dk før eventet. På bettshow.com kan du altid finde inspiration til dit besøg.

bett.dk tilbyder alle interesserede en guidet tur til Bett Show.

BettShow, ExCeL London, 1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL +44 20 7069 5000

Skal du med på vidensrejsen?

Vidensrejsen bett.dk afholdes næste gang den 19.-21. januar 2022.

Kom med UCL til London på et inspirerende og fagligt udviklende besøg på verdens største udstilling for samspillet mellem undervisning og læringsteknologi.