Om BettShow messen

Det sker i London

Siden 1985 har BettShow (British Educational Training and Technology Show) præsenteret den førende udvikling og forskning inden for læringsteknologi i uddannelsesverdenen.

BettShow er verdens største happening på området. BettShow organiseres af Hyve group. Som del af bett.dk viser vi gerne vej til til BettShow og arrangerer guidede ture på messen. De guidede ture organiseres i samarbejde med vores danske samarbejdspartnere, derunder AV Center.

BettShow har et stort og varieret udvalg af stande, interaktive præsentationer af producenter og gratis oplæg for alle besøgende.

Læs mere om BettShow.

Adgangsbillet til BettShow.com

I 2024 kan du sikre dig en gratis billet til messen, hvis du registrerer dig som "Education" inden den 31. december 2023. Registreringen foregår på: registration.

Registrering efter deadline vil muligvis koste noget.
UCL har ikke mulighed for at sikre billetter på dine vegne.

Du kan altid tilmelde dig til bett.dk og deltage i vores spændende studieture og andre ramme-aktiviteter, også selv om du ikke fik billet til udstillingen selv.

Mere om bettShow.com

Du kan målrette dit besøg på Bett Show med bett.dk’s temature.

I samarbejde med AV Center organiserer vi temature, hvor du følges rundti små grupper på BettShow. Tal med din studietursleder om dine muligheder og ønsker. På bettshow.com kan du altid finde inspiration til dit besøg.

bett.dk tilbyder alle interesserede en guidet tur til BettShow.

BettShow, ExCeL London, 1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL +44 20 7069 5000

Skal du med på vidensrejsen?

Vidensrejsen bett.dk afholdes igen i 2024

Kom med UCL til London på et inspirerende og fagligt udviklende besøg på verdens største udstilling for samspillet mellem undervisning og læringsteknologi.