Bett - Samtale - Salon

Samtale-salonen er for dig, der er leder og interesseret i spørgsmål om ledelse af digital didaktik, digital praksis med formål, digital transformation af ledelsesvilkår og generelle ledelsesmæssige dilemmaer.

Ledelse og digitale didaktiske dilemmaer

Deltag i samtalesalon for Ledelse og digitale didaktiske dilemmaer, onsdag d. 19 januar kl. 16:00 - 17:30. Vi mødes på et hyggeligt sted i nærheden af Strand Palace Hotel, hvor bett.dk's deltagere er indkvarteret. Efter eventet er der mulighed for at følges ad til Netværksaftenen i Grand Connaught Rooms.

Samtalesalonen faciliteres af Christel Aulkær Moll og Kim Hass Rubin fra afdelingen for Organisation & Ledelse, UCL. Vi stiller skarpt på digital praksis med et formål - i en dansk uddannelseskontekst.

I får masser af tid til at drøfte ledelsesmæssige dilemmaer og jeres fælles perspektiver på disse praksis problematikker over et glas bobler.

Baggrund: UCL bad i foråret 2021 London CLC om at give et bud på digital transformation af ledelsesvilkår. Det blev til en spændende dialog. Lad dig inspirere af vores webinar på https://www.ucl.dk/bettdk/Inspiration/foerste-afsnit-af-webinaret-er-nu-online

Praktisk information

Onsdag d. 19 januar på et hyggeligt sted nær hotellet fra kl. 16:00 - 17:30. Nærmere information følger efter tilmelding.

Deltagelse er gratis, men forudsætter tilmelding til bett.dk

Bemærk: begrænset antal ledige pladser.

Målgruppe

Ledere og ledelsesteams i skoler, dagtilbud, ungdomsuddannelser og uddannelsesinstitutioner.

Forvaltningschefer og kommunale konsulenter

Andre med interesse for ledelse af uddannelse på 0-20 års området

 

Christel Aulkær Moll Adjunkt, ledelseskonsulent, Ledelse og Organisation
Kim Hass Rubin Afdelingschef Ledelse og organisation, UCL

Skal du med på vidensrejsen?

Vidensrejsen bett.dk afholdes næste gang den 19.-21. januar 2022.

Kom med UCL til London på et inspirerende og fagligt udviklende besøg på verdens største udstilling for samspillet mellem undervisning og læringsteknologi.