bett.dk - Samtale - Salon

Samtale-salonen er for dig, der er leder og interesseret i spørgsmål om ledelse af digital didaktik, digital praksis med formål, digital transformation af ledelsesvilkår og generelle ledelsesmæssige dilemmaer.

Ledelse og digitale didaktiske dilemmaer

Deltag i samtalesalon for Ledelse og digitale didaktiske dilemmaer. På grund af stor interesse har vi lavet en dublering.

  • Onsdag d. 19 januar kl. 16:00 - 17:30 (( udsolgt ))
  • Torsdag d. 20. januar kl. 15:30 - 17:00 (( få ledige pladser ))

Om onsdagen mødes på et hyggeligt sted i nærheden af Strand Palace Hotel, hvor bett.dk's deltagere er indkvarteret. Efter eventet om onsdagen er der mulighed for at følges ad til Netværksaftenen i Grand Connaught Rooms.

Om torsdagen mødes vi efter studieturen i hotellets fine faciliteter. Om aftenen kan vi følges ad til sociale arrangementer i London.

Samtalesalonen faciliteres af Christel Aulkær Moll og Kim Hass Rubin fra afdelingen for Organisation & Ledelse, UCL. Vi stiller skarpt på digital praksis med et formål - i en dansk uddannelseskontekst.

I får masser af tid til at drøfte ledelsesmæssige dilemmaer og jeres fælles perspektiver på disse praksis problematikker over et glas bobler.

Baggrund: UCL bad i foråret 2021 London CLC om at give et bud på digital transformation af ledelsesvilkår. Det blev til en spændende dialog. Lad dig inspirere af vores webinar.

Praktisk information

Onsdag d. 19 januar på et hyggeligt sted nær hotellet fra kl. 16:00 - 17:30. Nærmere information følger efter tilmelding.

Deltagelse er gratis, men forudsætter tilmelding til bett.dk

Bemærk: begrænset antal ledige pladser.

Målgruppe

Ledere og ledelsesteams i skoler, dagtilbud, ungdomsuddannelser og uddannelsesinstitutioner.

Forvaltningschefer og kommunale konsulenter

Andre med interesse for ledelse af uddannelse på 0-20 års området

 

Christel Aulkær Moll Adjunkt, ledelseskonsulent, Ledelse og Organisation
Kim Hass Rubin Afdelingschef Ledelse og organisation, UCL

Skal du med på vidensrejsen?

Vidensrejsen bett.dk afholdes næste gang den 19.-21. januar 2022.

Kom med UCL til London på et inspirerende og fagligt udviklende besøg på verdens største udstilling for samspillet mellem undervisning og læringsteknologi.