Informationsmøde: Meritpædagog-uddannelsen og sporskifte

Dato: 23.04.2024
Tidspunkt: 16:30 - 18:00
Sted: Jelling
Adresse: Stationsvej 4

Kunne du tænke dig en fleksibel hverdag, hvor du kan kombinere studie med dit arbejde? Deltag i dette informationsmøde, og hør mere om meritpædagoguddannelse og sporskifte på UCL i Jelling.

Informationsmødet giver dig et overblik over alt det vigtigste, du skal vide om meritpædagoguddannelse og sporskifte. Du får desuden mulighed for at stille spørgsmål.

Bliv meritpædagog / meritpædagog som sporskifte

Bliv meritpædagog / meritpædagog som sporskifte

Du vil på mødet få svar på bl.a.:

  • uddannelsens opbygning
  • undervisningen
  • økonomi og deltagergebyr
  • praktisk info om start, undervisningsdage m.v.

Hvem er du?

Informationsmødet er for dig, som ønsker at kombinere studie og arbejde. Undervisningen tager udgangspunkt i dine erfaringer og i dit praktiske kendskab til pædagogisk arbejde. Merituddannelsen er for dig, der enten har minimum to års erhvervserfaring fra pædagogisk eller pædagoglignende arbejde og er mindst 25 år eller har minimum fem års erhvervserfaring fra pædagogisk eller pædagoglignende arbejde. Sporskifte er for dig, der har gennemført som min. en professionsbacheloruddannelse og ønsker et sporskifte i dit arbejdsliv.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om meritpædagoguddannelsen i Jelling, er du velkommen til at kontakte uddannelses- og forskningsleder Kim Nørgaard på telefon: 2242 9346 eller mail: kjhn@ucl.dk

Læs om Meritpædagog.

Læs om Meritpædagog som sporskifte.