Projektledelse med SCRUM

Akademimodul

Drømmer du om at blive projektleder i den private eller offentlige sektor, eller er du allerede projektleder, og har du brug for nye værktøjer? Lær, hvordan du bruger Scrum i din projektledelse. 

Datoer og tilmeld

Fagligt indhold 

På modulet fokuserer vi på, at kæde den gængse projektlederrolle sammen med Scrum Masterens Servent Leadership, og vi ser på, hvilke fordele det kan have for din projektledelsesrolle. 

Indhold: 

  • Værktøjer til nedbrydning af projekter i små leverancer (eksempelvis via User Stories)
  • Facilitering af teams herunder forståelsen af procesdesign
  • Forståelsen af din egne rolle som facilitator
  • Agil projektledelse (SCRUM)
  • Gruppedynamik

Udbytte

Efter modulet er du bedre rustet til rollen som projektleder med fokus på planlægning af aktiviteter, opfølgning og evaluering. 

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i ledelse eller som et enkeltfag. Projektledelse med Scrum er et valgfrit modul på uddannelsen.

Modulet har 7 undervisningsdage, som du afslutter med den mundtlige eksamen i projektledelse. 

Målgruppe

Modulet henvender sig til dig, der gerne vil arbejde med projektledelse, uanset branche og uanset forhåndskendskab til projektledelse.

Scrum

Scrum er en særlig agil metode til projektgennemførelse og Scrum Masteren er den, der faciliterer samarbejdet i Scrum-teamet/projektgruppen. 

På modulet har du mulighed for at få to seperate kursusdage i Scrum Master og efterfølgende tage den 2 timer lange multiple choice certificering som Scrum Master. Prøven foregår på engelsk. 

Du får med Scrum Master-certificering mulighed for at tilkøbe en Scrum Product Owner-eksamen, som er en multiple choice-eksamen på 180 minutter.

Jon Bloch Skipper Uddannelseskoordinator
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb