IT kurser og efteruddannelse

Ønsker du at styrke dine IT-kompetencer?

Ønsker du at styrke dine IT-kompetencer? Med en efteruddannelse inden for IT får du værktøjer til at skabe gode vilkår for din arbejdsplads. Der er fokus på dig og din udvikling, og hvordan du bedst kan håndtere databaser, systemudvikling og sikre en høj IT-sikkerhed for dig og din virksomhed.

Læs mere om IT efteruddannelse på UCL nedenunder og få karrierevejledning.

IT-efteruddannelse

På UCL kan du efteruddanne dig inden for IT ved at tage enkeltstående moduler som selvstændige forløb eller ved at tage en hel uddannelse på akademi- eller diplomniveau, hvis du ønsker det. Du kan fx læse et enkelt modul fra vores diplomuddannelse i IT-sikkerhed, i softwareudvikling eller i webudvikling. Her bliver du klædt på til at arbejde med feltet på et højt niveau.

Du får færdigheder
som gør dig i stand til at kunne rådgive din arbejdsplads inden for IT samt administrere systemdrift eller udvikling. På akademiuddannelsen i Informationsteknologi kan du styrke din faglige profil ved at få grundlæggende teori og metode inden for emnet. Du kan specialisere dig inden for drift eller udvikling.

Kursus i IT-sikkerhed

Med et kursus i IT fra UCL får du bundet teori og praksis sammen, så du kan tage din nye viden og kompetencer med ind i dit daglige arbejde. Vores undervisere har praktisk erfaring fra erhvervslivet og tilpasser deres undervisning til dig og din virksomheds behov.

Du kan eksempelvis tage et grundlæggende it kursus på akademiniveau, som introducerer dig for IT-sikkerhed og sikring af data - en vigtig opgave på enhver arbejdsplads. En anden mulighed er diplommodulet i Netværks- og kommunikationssikkerhed, som klæder dig på til at arbejde med IT sikkerhed på et højere niveau.

Online IT-kurser

Har du spørgsmål?

Hos karriere- og studievejledningen sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre i dit forløb.

Du er velkommen til, at tage kontakt til os på efteruddannelse@ucl.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at booke en vejledningssamtale med Henrik.

Henrik har mange års erfaring inden for rådgivning, vejledning og karriereudvikling. Her er du garanteret kyndig vejledning.

Book vejledning hos Henrik