Pædagog efteruddannelse

Med den rigtige viden og gode redskaber kan du hjælpe børn og unge med de problemstillinger, de støder på - både i hverdagen, men også i livet generelt.

Det handler om at få en praksisnær viden og styrke de kompetencer, der skaber værdi for dit arbejde og for de børn og unge, du arbejder med. Det vil vi gerne hjælpe med gennem vores kurser, efteruddannelse og videreuddannelse for pædagoger, lærere og andre, der arbejder med børn, unge og voksne.

Her finder du information om kurser, efteruddannelse og videreuddannelse, der er nært forbundet til det pædagogiske fag. Vil du styrkes fagligt i dit arbejde som pædagog, så byg viden ovenpå og få nye kompetencer til at skabe de bedste rammer for udvikling og indlæring.

Kurser og efteruddannelse for pædagoger 

Du kan herunder læse mere om de relevante efteruddannelser og kurser for dig som pædagog, og finde kommende arrangementer nedenunder.

Kurser i pædagogik

På vores pædagogiske kurser har du mulighed for at specialisere dig i det, du synes er interessant og relevant for dit daglige arbejde. Vores kursusudbud er bredt og strækker sig fra fyraftensmøder, konferencer, 1-dags kursus i pædagogik og til kurser over flere dage.

Akademiuddannelser

Vores akademiuddannelser giver dig mulighed for at lære nyt og udbygge dine kompetencer samtidig med, at du arbejder. Det kan f.eks. være, at du vil efteruddanne dig inden for socialpædagogik eller ungdomspædagogik. Så kan du vælge at læse en akademiuddannelse, som har fokus på at udvikle dine kompetencer inden for feltet.

Akademiuddannelsen giver 60 ECTS point og svarer til ét års fuldtidsstudium. Uddannelsen kan læses på deltid, så du nemt kan forene videreuddannelse med både familieliv og karriere.

Pædagogisk Diplomuddannelse

En pædagogisk diplomuddannelse, også kaldet PD, styrker du dine faglige og personlige kompetencer til at udvikle metoder til planlægning og udvikling af pædagogfaglige opgaver inden for undervisning, vejledning, læring, kommunikation og social inklusion.

Diplomuddannelsen i pædagogik
er på 60 ECTS og kan gennemføres på deltid over maksimalt seks år eller ét år på fuldtid. En PD giver gode muligheder for specialisering, da du kan vælge mellem mere end 20 retninger. Hos UCL kan du tilrettelægge din PD individuelt med de moduler, der er særligt relevante for dig.

Har du spørgsmål?

Hos karriere- og studievejledningen sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre i dit forløb.

Du er velkommen til, at tage kontakt til os på efteruddannelse@ucl.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at booke en vejledningssamtale med Henrik.

Henrik har mange års erfaring inden for rådgivning, vejledning og karriereudvikling. Her er du garanteret kyndig vejledning.

Book vejledning hos Henrik