Bliv klædt på til at bruge Fablabs og Makerspaces

Kursus

Lær at bruge ny teknologi i designprocesser og opbyg kompetencer til at undervise og facilitere aktiviteter i makerspaces eller fablabs.

Datoer og tilmeld

Makerspace og fablab for nybegyndere og erfarne

Fagligt indhold

Dette kursus er designet til både begyndere og erfarne deltagereM, der ønsker at udforske kreative og skabende processer i makerspaces og fablabs.

Gennem en grundig introduktion til digitale teknologier, herunder laserskæring, 3D-printning og folieskæring vil du få styrket dine kompetencer til at anvende disse.

Desuden vil kurset fokusere på at styrke deltagerens professionelle kompetencer ved at tilskynde til udvikling, afprøvning og evaluering af undervisningsforløb, der fokuserer på kreativitet, teknologi og skabende processer.

Udbytte

Du udvikler praktiske færdigheden og viden til at bruge ny teknologi i designprocesser og samtidig opbygge kompetencer til at undervise og facilitere aktiviteter i makerspaces, hvor eleverne skal arbejde i processen fra idé til produkt.

Målgruppen

For dig, som underviser i håndværk/design, men det kan også være relevant for matematiklærere, da matematik er i spil, når de skal beregne og tegne de ting, de skal designe og producere.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning
Kurset er inkl. forplejning.

Rachel Zachariassen Undervisning, konsulentarbejde og kulturprojekter
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Datoer og tilmeld

Forløb