Fælles forberedelsesdag

Kursus

CFU - UCL inviterer til en gratis fælles forberedelsesdag med fokus på innovation, entreprenørskab, iværksætteri, projektbaseret læring, teknologi, dialogisk undervisning, spil og designprocesser.

Datoer og tilmeld

Fagligt indhold

Vi skal være i vores nye samling, hvor vi har fået broderimaskine, lasercutter, podcast udstyr, green-screen, 3D printer og flere andre konkrete værktøjer. Vi går på opdagelse sammen, fordyber os, eksperimenterer og producerer til næste skoleår. Vi prøver vores nye udstyr og inspirerer os til nye metoder og tilgange.

Du bruger eftermiddagen præcis som du har brug for. Du kan komme alene eller med dit team, forberede dig, deltage i workshops og låne læremidler. Kom med dine ideer, tanker, udfordringer og spørgsmål.

Du kan vælge imellem 2 datoer enten d. 29 maj eller d. 30 maj. Den 30. maj afholdes dagen sammen med kurset PLC næste skoleår. 

Forberedelsesdagen er gratis for alle, - uanset om du har et kursus abonnement til din skole eller ej, så kig endelig forbi! 

Målgruppen

Lærere, pædagoger og ledere der er ønsker at blive inspireret.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

 

Astrid Danielsen Konsulent, Kulturfag
Celine Ferot Konsulent, dansk mellemtrin og udskoling, vurdering for læring og innovation
Morten Relster Pædagogisk konsulent i Innovation og Entreprenørskab
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Datoer og tilmeld

Forløb