Fleksible regnestrategier i hele skoleforløbet

Kursus

Få inspiration til, hvordan og hvorfor du skal lade dine elever udvikle og arbejde med fleksible regnestrategier gennem hele skoleforløbet. 

Datoer og tilmeld

Bliv klædt på til at arbejde med fleksible regnestrategier i hele skoleforløbet i matematik

Fagligt indhold 

Kurset er for dig, der gerne vil blive klogere på arbejdet med fleksible regnestrategier gennem hele skoleforløbet.  

På disse tre kursusdage vil vi dykke ned i, hvad god talforståelse og fleksible regnestrategier er, og hvorfor det er befordrende for elevers udvikling af forståelse for matematik at arbejde på den måde.  

Vi vil arbejde med positionssystemet, de fire regningsarter og dykke ned i, hvad fleksible regnestrategier er, og hvordan du som lærer kan støtte dine elever i udviklingen af disse. Du vil få didaktiske greb med dig, og du vil blive klædt på til at varetage den dialogiske del af undervisningen, som er altafgørende i arbejdet med regnestrategier. 

Udbytte 

Du vil få indblik i relevante metoder og didaktiske greb i en matematikundervisning med fokus på udvikling af talforståelse og fleksible regnestrategier. 

Du vil blive præsenteret for en række aktiviteter og ideer til at arbejde med udvikling af fleksible strategier lige til at bruge i din egen matematikundervisning. 

Målgruppen

Lærere, der underviser i matematik fra 1. til 9. klasse. 

Matematikvejledere. 

Er du ikke i målgruppen?  

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere. 

Forplejning 

Kurset er inkl. forplejning.

Bo Teglskov Kristensen Konsulent, IT og teknologi og matematik
Rikke Teglskov Konsulent, Matematik
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Datoer og tilmeld

Forløb