Håndværk og design i 3. og 4. klasse

Kursus

For få år siden blev undervisningen i håndværk og design fremrykket til 3. klasse for at styrke fokus på praksisfagligheden tidligere i skoleforløbet. Med dette kursus får du konkrete ideer til undervisning i 3. og 4. klasse i håndværk og design.

Datoer og tilmeld

Få konkrete ideer til undervisning i 3. og 4. klasse i håndværk og design

Fagligt indhold

På dette kursus får du konkrete ideer til undervisning i 3. og 4. klasse i håndværk og design. Der arbejdes med produkter i bløde og hårde materialer.

Med afsæt i et didaktisk oplæg drøftes og arbejdes der med, hvordan undervisningen i håndværk og design i 3. og 4. klasse kan tilrettelægges. Vi ser på, hvilke kompetencer der er fordelagtige for en lærer i faget at besidde, samt hvordan der etableres en god progression i det obligatoriske håndværk og designforløb.

Udbytte

Du udvikler praktiske færdigheden og viden i at tilrettelægge undervisning i håndværk og design i 3. og 4. klasse.

Du vil på kurset få konkrete ideer til din undervisning, som du kan bruge direkte i din undervisning. Hvis du ikke har så mange kompetencer i enten de hårde eller bløde materialer, vil du på kurset få mulighed for at oparbejde kompetencer i det felt, du ikke er så stærk i.

Målgruppen

For dig, som underviser i håndværk/design. Du kan være lærer eller pædagog. Det vil være en fordel, hvis du er uddannet i håndværk og design, men det er ikke et must.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning
Kurset er inkl. forplejning.

Rachel Zachariassen Undervisning, konsulentarbejde og kulturprojekter
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Datoer og tilmeld

Forløb