Innovation - det er noget man øver sig på!

Kursus

Kom med på denne netværksdag, hvor vi har fokus på konkrete skabeloner, øvelser og læremidler der giver plads til øvebaner i undervisningen.

Tilmeld

Skab plads til innovation - i din daglige undervisning

Mix din kursuspakke! Kreativitet, hitte-på-som-hed, designtænkning og innovation ind i den daglige undervisning kan være en stor mundfuld. På CFU har vi sammensat kurser der kan blandes på kryds og tværs. Du kan vælge lige præcis det indenfor PBL, designprocesser eller innovationsforløbene der passer dig.

Fagligt indhold

Få inspiration til undervisningsforløb med plads til at eleverne øver sig i at bruge innovation og entreprenørskab. Del dine egne erfaringer og forløb og stjæl ideer fra de andre. Få konkrete redskaber, læremidler og øvelser lige til at tage med hjem

Der er flere dage i dette forløb, og du kan deltage i alle dagene, eller blot en enkelt. 5. august er en forberedelsesdag, hvor der er mulighed for blandt andet dette oplæg, men også oplæg om andre innovative tilgange. Se under  Forberedelsesdag for innovation og entreprenørskab . Den anden dag er en netværksdag, hvor der udover små korte oplæg, er vidensdeling med andre der har deltaget i dette kursus, samt andre innovationskurser i dette efterår, f.eks STEAM, problem og projektbaseret læring og designproces.

Udbytte

  • konkrete læremidler, redskaber og ideer til at integrere innovation i din daglige undervisning
  • ideer og inspiration
  • tid til at forberede sig i teams og selvstændigt

Du kan vælge at deltage i alle dage eller enkeltvis. Skriv venligst dit valg i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen.

Se datoerne ved tilmeldingen.

Kurset er støttet af Fonden for Entreprenørskab.

Målgruppen

Lærere, der er ønsker inspiration til I&E eller er nysgerrige på at undervise på nye måder

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er uden forplejning.

Celine Ferot Konsulent, dansk mellemtrin og udskoling, vurdering for læring og innovation
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb