Omstilling til bæredygtig energiforsyning - Erasmus+ tur til Litauen

Kursus

UCL inviterer dig til at deltage på et kursus/studietur til Vilnius med temaet "Green Energy TrAnsi-tion (GRETA)”. Studieturen er en del af UCL’s strategiske arbejde med den internationale dimension for grundskoleområdet under Erasmus+ akkrediteringens indsats for bæredygtighed og grøn omstilling.

Datoer og tilmeld

Turen er fuldt booket - Du er velkommen til at skrive dig på venteliste.

Studieturen giver konkret indsigt i energiproduktion fra sort til grøn energi, distribution og perspektiver på inddragelse af forurening, miljø og bæredygtighed i et naturfagligt perspektiv.

Deltagerne opnår indsigt og viden om at bringe grøn energi, energi-infrastruktur og bæredygtighed ind i egne undervisningsaktiviteter. Studieturen giver et indblik i temaer såsom CO2 kvoter, energisparetil-tag, energiens rolle i samspillet mellem menneske og natur samt og hvordan bæredygtighedsundervis-ning bidrager til at bekæmpe global - og lokal - fattigdom.

Som led i programmet skal vi besøge et atomkraftværk og komme helt ind til reaktorerne. Vi besøger en folkeskole i Litauen, der arbejder med bæredygtighed i lokale energiformer og drøfte børnenes en-gagement og handling i forhold til en bæredygtig udvikling af samfundet lokalt, nationalt og i EU.

Kurset vil foregå på engelsk.

Se den fulde beskrivelse for det internationale kursus herunder:

Beskrivelse

Lars Clausen Konsulent og projektleder
Ole Andersen Pædagogisk konsulent for naturfag og science
Karina Lund Kursussekretær

Datoer og tilmeld

Forløb