UCL Klostervænget

UCL Klostervænget er placeret centralt i Svendborg, imellem havnen og den pittoreske bymidte.

Hvad finder du på UCL Klostervænget?

UCL Klostervænget består af både en ny og en ældre afdeling og huser over 500 ucl-studerende, fordelt på 3 uddannelser. Også her finder man krea-rum. musiklokaler og simulationsrum til de studerende. Og selvfølgelig også en fredagsbar, læs mere herunder.

Svendborg - En kulturby

Svendborg har en masse at byde på i forhold til kultur. Byen har en lang historie indenfor kunst og musik og byder på en lang række forskellige spillesteder og barer med live-optrædener. Der er alt fra Jazz til metal, fra undergrund til de større navne, fra store koncertsale og mindre intime spillesteder.

Er man mere til teater og kulturarrangementer end fest og rockkoncerter, så kan man med fordel tjekke Kulturhus Svendborg ud.

Mette Vestergaard Larsen, Pædagoguddannelsen

Hulen

Selvfølgelig har Svendborg også en Fredagsbar. Det er her, de studerende slapper af med en kold drik og et raflebæger efter en hård uge med undervisning. Det er også her, man samles om påske- og julebar, Halloweenfest, Beerpong-turneringer, Winter Wonderland, raflebægre og meget andet.

Find dem på facebook, hvis du er interesseret i at se mere, eller måske endda melde dig under fanerne som frivillige.

Få et overblik

Hold dig opdateret på UCL's overordnede Facebook-profil. Her præsenteres alle events fra de forskellige campusser, både faglige og sociale. Her hører du om Åbent Hus arrangementer, webinarer, og foredrag, eller de sociale tiltag som studiefester og brætspilscafé. 

Mød os på Instagram @ucl.dk

Fandt du den information du søgte?