Informationsmøde om Familieterapi og relationel praksis

Dato: 28.11.2022
Tidspunkt: 14:00 - 15:00

Pris for deltagelse: 0,- DKK

Er du i dit arbejde optaget af relationer og hvordan mennesker kommunikerer og interagerer med hinanden? Så kan informationsmødet om familieterapi og relationel praksis måske inspirere dig til efteruddannelse.

Bliv klogere på dine muligheder for en efteruddannelse som familieterapeut

På informationsmødet får du flere informationer om dine muligheder angående diplomuddannelsen for familieterapi og relationel praksis. På mødet kan du høre om:

  • Uddannelsernes opbygning
  • Optagelse og adgangskrav
  • Tilskud og økonomi: hør om dine tilskudsmuligheder bl.a. via kompetencefonden
  • Erfaringer fra tidligere og nuværende studerende

Diplomuddannelse: familieterapi og relationel praksis

Er du i dit arbejde optaget af relationer og hvordan mennesker kommunikerer og interagerer med hinanden, så kan Diplomuddannelsen i Familieterapi og relationel praksis være interessant for dig.

Med en Diplomuddannelse i Familieterapi og relationel praksis, bliver du klædt på til at arbejde relationsbaseret med børn, unge og voksne. Du får grundig teoretisk og metodisk indføring og færdigheder, der klæder dig på til at indgå i en åben dialog med respekt for familiens egne kompetencer og positioner.

Målgruppe

Informationsmødet er for dig der arbejder som familieterapeut, lærer, speciallærer pædagog, specialpædagog, sygeplejerske, socialrådgiver mv.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Diplomuddannelsen for Familieterapi og relationel praksis her.

Jacob Cilius Lektor, studieleder og Professional doctorate studerende