Praktikvejledning for socialrådgivere

Dato: 28.11.2023
Tidspunkt: 15:00 - 16:00

Gratis.

Bliv klogere på vores diplommodul Praktikvejledning for socialrådgivere, og udvikle dine vejledningsfærdigheder til at kunne støtte socialrådgiverstuderende i deres praktikforløb.

Udvikl din karriere som praktikvejleder

Lyt med når Mette Vinggaard, konsulent og lektor i socialt arbejde, står klar til at introducere dig for vores spændende diplommodul Praktikvejledning for socialrådgivere. Vores diplommodul er skræddersyet til dig som er praktikvejleder for socialrådgiverstuderende, og er nøje udviklet til at hjælpe dig med at opbygge og forfine dine vejledningsfærdigheder til at kunne støtte socialrådgiverstuderende i deres praktikforløb.  

På diplommodulet ligges der vægt på at lære om undervisningsmetoder, værktøjer og de nyeste trends inden for vejledning, og hvordan du kan anvende dem i din rolle som praktikvejleder. 

Inspiration fra tidligere studerende

Vi har inviteret én tidligere studerende, der har gennemført dette diplommodul, til at dele deres personlige erfaringer og succeshistorier. Du har derfor muligheden for at høre om, hvordan den tidligere studerende har draget fordel af modulet i deres karriere som praktikvejledere. Deres indsigter og perspektiver vil forhåbentlig inspirere dig til at tage det næste skridt i din egen faglige udvikling. 

Lyt med, og hør om

  • Diplommodulet Praktikvejleder for socialrådgivere 
  • Tidligere studerendes erfaring med modulet 
  • Startdato for modulet og få muligheden for at stille spørgsmål til diplommodulet 

Målgruppe

Informationsmødet er for dig der arbejder som socialrådgiver inden for alle fagområder. 

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om vores diplomuddannelse i Praktikvejledning for socialrådgivere.

Mette Camilla Vinggaard, Lektor i socialt arbejde og konsulent Videreuddannelse Sundhed, Socialt arbejde og Velfærdsforskning