Opkvalificér dine socialfaglige kompetencer

Dato: 31.05.2023
Tidspunkt: 14:00 - 15:00
Sted: Online

Gratis.

Hør med, når vi giver dig et indblik i vores Socialformidleruddannelse.

Her kan du styrke dine personlige og faglige kompetencer til at sagsbehandle, koordinere og udvikle opgaver på det socialfaglige område.

Skab værdi for dig selv

Drømmer du om at opkvalificere din ekspertise inden for tilrettelæggelse, vejledning og udførelse af socialt arbejde i offentlige såvel som private organisationer?

Lyt med når Mette Vinggard, lektor og konsulent, og Henriette Findshøj, organisator i HK, gør dig klogere på vores Socialformidleruddannelse.  

Bliv klogere på udførelse af socialt arbejde og sagsbehandling

En diplomuddannelse i Socialformidling kvalificerer dig til at varetage og rådgive i forbindelse med sagsbehandlende, koordinerende og udviklingsorienterede opgaver i komplekst socialt arbejde på lige fod med socialrådgivere.  

Ved at læse socialformidling, vil du blive præsenteret for nye metoder og redskaber således, at du vil kunne tilgå opgaver med større indsigt, systematik, sikkerhed og kvalitet på et professionelt grundlag, som derved løfter kvaliteten af den offentlige service til borgerne. 

En praksisnær uddannelse

Undervisningen på Socialformidleruddannelsen tager udgangspunkt i praksis inden for det sociale område, og inddrager relevante teorier til forståelse af samt afhjælpning af sociale problemer.  

Deltag på mødet, og...

  • Få indblik i karrieremuligheder med en Socialformidleruddannelse  
  • Bliv klogere på uddannelsens opbygning og indhold 
  • Hør mere om muligheden for op til 100% tilskud 
  • Få besvaret de spørgsmål, du måtte have til forløbet 

Målgruppe  

Informationsmødet henvender sig til dig som arbejder inden for det socialfaglige område, og som ønsker en opkvalificering i forhold til sagsbehandling.

Arbejdsopgaver og -områder du måske varetager er; administration og sagsbehandling inden for det sociale område, dag- eller døgntilbud, handicap- og beskæftigelsesområdet. 

Vil du vide mere? 

Du kan læse mere om vores diplomuddannelse i Socialformidling her 

 

  

  

 

Mette Camilla Vinggaard, Lektor i socialt arbejde og konsulent Videreuddannelse Sundhed, Socialt arbejde og Velfærdsforskning