UCL-uddannelse fejrer 10 års jubilæum

1. november inviterer Administrationsbacheloruddannelsen i Odense til 10 års jubilæumsfest. Dagen byder både på comedy og oplæg om politisk rådgivning og om, hvordan man skaber arbejdsglæde.

Dato: 12.10.2018

Alle interesserede er velkomne til festen

Administrator, konsulent, projektkoordinator, udvalgssekretær og vejleder.

Kært barn har mange navne, og vi skal fejre alle aspekter og vinkler, når Administrationsbacheloruddannelsen i Odense fylder 10 år.

I 2008 blev administrationsbacheloruddannelsen stablet på benene med henblik på at skabe stærke administrative kræfter, som skal blive centrale medarbejdere inden for det offentlig maskinrum.

Der er sket en rivende udvikling i løbet af årene.

Det fejrer vi på UCL med en jubilæumsfest, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Festen finder sted på UCL Niels Bohrs Allé i Odense.

Jubilæumsfest med latterkramper og faglige oplæg

Aftenen byder på gode oplæg, der giver stof til eftertanke, og vi tør også godt garantere latterkramper, når underholdningen folder sig ud.

Flere af oplæggene sætter fokus på den udvikling, som uddannelsen har været igennem siden start og ikke mindst, hvor dygtige og alsidige dimittenderne er, når de rammer arbejdsmarkedet.

Program for jubilæumsfesten:

  • Kl. 18.00-18.30: Appetizer Tapas og velkomstdrink.
  • Kl. 18.30-18.40: Officiel åbning Velkomst fra rektor.
  • Kl. 18.40-18.50: Administrationsbachelorernes tidsrejse fra 2008-2018 Mads Samsing, Næstformand for HK Kommunal.
  • Kl. 18.50-19.10: Administrationsbachelorenes styrke Ole Rydahl Svensson, politisk rådgiver for Jeppe Kofod i Europa-Parlamentet.
  • Kl. 19.10-19.15: Pause.
  • Kl. 19.15.20.35: Brug din fantastiske hjerne! Underholdende oplæg af: Helen Eriksen! Få redskaber der klæder dig på til at benytte de ekstra ressourcer, som du har, og sikrer arbejdsglæde og motivation for dig og dine kollegaer i hverdagen.
  • Kl. 20.35-20.45: Pause.
  • Kl. 20.45-21.30: Kosmonauterne Impro-Comedy gruppe. Få et godt grin med kosmonauterne, som leverer fantastisk teatersport i verdensklasse!
  • Kl. 21.30: Tak for i aften.

Tak til sparringspartneren HK

Aftenens vært: Marie-Louise Tind Rasmussen, Uddannelsesleder på administrationsbachelor uddannelsen.

Der skal lyde en stor tak til HK, der har fungeret, som sparringspartnere og ydet sponsorater i forbindelse med dette jubilæum.