19 UCL-hold med i Danish Entrepreneurship Festival

Studerende fra UCL deltager i kæmpe online idéfest - følg med online.

Dato: 17.11.2020 - Forfatter: Peter Carlson

19 UCL-hold pitcher deres bedste og mest innovative ideer

Da erhvervsminister Simon Kollerup (S) mandag skød årets danske mesterskab i entreprenørskab i gang med en peptalk, skete det ikke som oprindeligt planlagt foran 7000 forventningsfulde deltagere i Messe C i Fredericia. Konkurrencen afvikles, som stort set alle andre arrangementer i disse corona-tider, digitalt.

I hele uge 47 konkurrerer studerende og elever i det, som programleder for Fonden for Entreprenørskab, Carina Hammer, kalder for intet mindre end Danmarks mest ambitiøse online event.

På UCL er vi repræsenteret med hele 19 hold, syv fra Vejle og 12 fra Odense. Her retter opmærksomheden sig især mod onsdag 18. november, hvor holdene skal i ilden og pitche deres ideer.

Du kan følge hele festivalen online her.

Kæmpe idéfest for elever og studerende

Hele ugen danner rammen om et online univers med inspirerende og lærerige tilbud til alle, der arbejder med innovation og iværksætteri.

Under Danish Entrepreneurship Festival – der i sin normale, fysiske form plejer at hedde Danish Entrepreneur Awards - afholdes flere forskellige konkurrencer for elever og studerende. Her bliver de unges innovative ideer vurderet af dommere fra forskellige virksomheder og organisationer, og deltagerne får brugbar feedback på deres planer. Erfarne erhvervsfolk bidrager med rådgivning og seriøs sparring, så de unge får styrket deres ideer og får ny viden med hjem.

Vinderne kåres ved et festligt awardshow fredag 20/11 fra 11.15 – 12.20, som ligeledes kan følges online.