Studerende indtager eventscene på Odense Havn

Walk the talk: Tre internationale studerende tager deres studieprojektet et skridt videre, når de 23. november indtager scenen i DYNAMO på Odense Havn.

Dato: 15.11.2019

24-årige Andra Norvaisa og 23-årige Rasa Kalve, begge fra Letland, følger sammen med 33-årige danske My Lambertsen tredje semester på uddannelsen i Innovation og Entrepreneurship. De tre studerende dannede i oktober 2019 gruppen Testbed, hvis mission er at skabe en serie events, baseret på lokale artister i samarbejde med nationale og internationale kunstnere.

Det første af slagsen kan opleves 23. november på Byens Ø, hvor GRETA, en ny artist på den danske musikscene, visuelt kobles sammen med den lokale kunstner SLØR Visual Performance. Gruppen vil udforske samspillet mellem fysiske materialer, objekter og lys i en performance af live-animationer og projicerede billeder simultant med musikken.

Planen er fremadrettet at skabe en serie events med henblik på at udvikle det kulturelle økosystem i Odense. Testbed er åbent for nye medlemmer med evner for og viden om kultur og kunst. Og så er gruppen et fremragende eksempel på, hvor frugtbart det kan være, når uddannelse og passion omsættes til konkret handling.

Læs mere om Testbed eventen på Facebook