Studerende vil gøre op med køb og smid væk-kulturen og vinder flot pris

Administrationsbachelorstuderende Abdirahman Jama vinder sammen med sit team 25.000 kroner ved DM i Entreprenørskab for studerende.

Dato: 31.05.2021

Vi skal bruge vores ting i længere tid, og derfor er der behov for at passe godt på dem. På den måde skåner vi miljøet og bidrager til at skabe en bedre verden. Det er tanken, der ligger bag platformen Reppy, som administrationsbachelorstuderende Abdirahman Jama sammen med sit team vandt en pris for ved Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab for studerende.

- Vi er hamrende stolte og glade for prisen. Det er fantastisk at blive anerkendt for sit hårde arbejde igennem en svær tid som denne. Og vi vil gerne takke alle, som har været med til at bidrage til vores iværksættereventyr og det skub vi har fået, siger Abdirahman Jama der til dagligt læser på UCL's administrationsbacheloruddannelse og driver Reppy fra UCL's iværksættermiljø UCL Boxen.

Abdirahman Jama og hans team har en mission om at gøre reparationsmarkedet nemt tilgængeligt og transparent både for private forbrugere, virksomheder og offentlige institutioner, og dermed være med til at reducere vores overforbrug af elektronik som fx smartphones, tablets og computer.

Konkret har de udviklet ét samlet sted reppy.dk, hvor man som forbruger nemt kan søge og sammenligne reparationsmuligheder på tværs af lokation, priser, kvalitet, bedømmelser og reparationstid.

Den ide var så innovativ og godt pitchet, at holdet vandt kategorien 'Serviceinnovation' og en præmie på 25.000 kr.