Vil du være med i et tværfagligt talentforløb?

UCL starter et nyt tværfagligt talentforløb under navnet UCL Studio - Kultur, Produktion og Læring.

Et forløb, hvor den studerende bliver den skabende i samspil med et team, en mesterlærer og ikke mindst byen.

Dato: 16.08.2019

Tværfagligt talentforløb

Den 25 september 2019 kick-starter UCL et nyt tværfagligt talentforløb under navnet UCL Studio - Kultur, Produktion og Læring. Et forløb, hvor DU bliver den skabende i samspil med dit team, din mesterlærer og ikke mindst byen.

Kom og vær med til at kreere byens nye, store begivenhed - Odense Robotfestival.

Du behøver ikke at være robot-interesseret, men du skal brænde for processen, iværksætteri og være klar til at optage nye kompetencer samt forvandle idéer og tanker til virkelighed.

Med UCL Studio har vi fokus på det at eksekvere og realisere. Vi tænker ikke bare teori, men omsætter hvert et ord til konkret praksis og handling. Vi er DO´er med alt, hvad det indebærer! Vi underviser og lærer gennem den virkelige verden, hvor nogle af de ypperste profiler på den fagaktuelle scene bliver DIN mesterlærer, mentor og sparringspartner.

UCL Studio er også stedet, hvis du har iværksætterdrømme og har brug for hjælp til at føre de ud i livet. Sammen skal vi forme fremtidens ledere og projektledere til erhvervslivet og den bykulturelle scene, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Ledere og projektledere, der skal forme og iscenesætte Odense som by, attraktion og opholdssted de kommende år – lyder det som noget for dig?

Med UCL Studio opbygger du ikke bare dit CV, men også dit netværk i takt med studiebøgerne. Virkeligheden inviteres ind på skolebænken, hvorfra den formes, så du efter endt forløb står tilbage med meget andet end blot en indsigt i en ny række fagligheder. Du står med et aktiveret netværk, der giver dig direkte adgang til de hotteste folk og projekter i byen og på øen.
Alt dette skal munde ud i en helt ny festival – nemlig Odenses robotfestival, som DU skal være med til at konceptualisere, producere og eksekvere. En event, der skal vokse over år og skabe international opmærksomhed!

Dagligdagen

UCL Studio finder sted hver onsdag fra kl.15.00 - 18.00. med start d. 25/9 2019 og varer 30 uger indtil afholdelse af Robotfestivalen 2020.

Der vil være et overordnet tema for hver undervisningsgang, hvor der vil være tilknyttet en fast teamleader, der vil stå til rådighed for sparring og følger dig sikkert igennem forløbet.
Der vil hver undervisningsgang komme en mesterlærer, der vil inspirerer igennem egne erfaringer, teori og kompetencer. Du vil opleve hvordan andre i dit mulige drømmejob, arbejder og hvilke mindset og evner, der skal til?

Hvad får du ud af at deltage i forløbet?

Igennem forløbet vil du blive rustet med konkrete projektværktøjer, ligesom du vil møde og blive inspireret af nogle af de ypperste indenfor projektledelse, events og business. Vi vil klæde dig på, så du kan gå direkte ud i job og stile mod dine drømme.
Ligeledes vil du møde andre studerende på tværs af UCL’s uddannelser, der vil give dig indsigt og kompetencer på tværs af fagligheder. Hermed udvides din horisont og forståelse af teambaseret arbejde, idet du opnår en indsigt, der rækker ud over din egen faglighed.

Efter endt uddannelse står du med et kort på hånden og et UCL studio kompetence bevis, der er svært at trumfe, idet du favner både konkret og bredt. Du har opbygget et stjernespækket netværk, du har konkrete og aktuelle projekter og erfaringer på dit CV, ligesom du har de skarpeste værktøjer i værktøjskassen, der kan eksekvere både lokalt, nationalt såvel som internationalt.

Hvem kan deltage i forløbet?

Vi søger ambitiøse studerende, der vil være med til at gøre en forskel lokalt såvel som nationalt. Vi søger dig, der går rundt med en indre projektleder, formidler, iværksætter og kreativ gør-det-selv type i maven. Dig, der har lyst til at bringe din faglighed i spil på nye måder. Dig, der bærer på en stærk skabertrang, der må realiseres.

Studerende fra alle UCL’s uddannelser kan blive en del af UCL Studio. Du skal dog som minimum være på 2. semester på din uddannelse eller “Top-uppere”.


UCL studio søger studerende, der brænder for at være med på en unik rejse. Hvis du vil med på rejsen, skal du skrive en kort ansøgning om:

  • Hvad studerer du?
  • Hvad er din baggrund?
  • Dine forventninger og drømme for UCL studio og hvilke kompetencer du gerne vil lære og du gerne vil bruge dem til

UCL Studio har kun 20 pladser til studerende, hvorfor vi inviterer alle interesserede til at søge hurtigst muligt.

Kom og vær med - vi glæder os…

Ansøgning og spørgsmål kan sendes til Daniel Walsh