Afskedsreception for rektor Erik Knudsen

Torsdag 26. september er kolleger, samarbejdspartnere, venner og familie inviteret til afskedsreception for UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles rektor Erik Knudsen.

Dato: 18.09.2019 - Forfatter: Carsten Pico

Det er en markant personlighed, der lige om lidt takker af, når Erik Knudsen forlader posten som rektor for UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Efter 17 år som rektor og 30 år på ledende poster i uddannelsesverdenen har Erik Knudsen valgt at stoppe for at få tid til at dyrke andre interesser.

Alle UCL’s medarbejdere, samarbejdspartnere samt venner og familie er derfor inviteret til afskedsreception for den afgående rektor.

- Jeg håber, at rigtig mange vil være med til at sige tak til Erik for hans store engagement og indsats for de videregående uddannelser i regionen og i Danmark, siger UCL’s bestyrelsesformand Peter Zinck.

- Ikke mindst skal Erik også have tak for sin store indsats for dannelsen af vores fusionerede uddannelsesinstitution for erhvervsrettede og professionsrettede praksisnære videregående uddannelser, siger han.

Reception 26. september i Odense

Afskedsreceptionen for Erik Knudsen finder sted torsdag 26. september 2019 kl. 14.00-17.00 i festsalen (FS.102) på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M.