Læreruddannelsen i Odense ikke længere ramt af smitteudbrud

De seneste dages meget lave smittetal indikerer, at smitteudbruddet af COVID-19 på læreruddannelsen i Odense er under kontrol. Derfor opdaterer vi ikke længere smittetal dagligt på ucl.dk.

Dato: 07.09.2020 - Forfatter: Peter Lagoni Garbøl

Efter fem dage med stigende smittetal på læreruddannelsen på UCL i Odense har weekenden kun budt på én enkelt smittet. Derfor vurderer UCL nu, at det lokale smitteudbrud på læreruddannelsen er under kontrol.

Allerede fra den første smittede studerende gav besked forrige søndag blev UCL’s eget beredskab aktiveret, og allerede tirsdag blev der truffet beslutning om at omlægge til onlineundervisning for over 1000 studerende på læreruddannelsen i Odense. Det har formentlig været medvirkende til, at smitten indtil videre ikke har kunnet brede sig yderligere blandt studerende og medarbejdere på UCL.

Heller ikke i forbindelse med test af ca. 1500 studerende og medarbejdere torsdag og fredag er der registreret nye COVID-19-smittede, og det bekræfter antagelsen om, at det lokale smitteudbrud på læreruddannelsen er under kontrol, og ikke umiddelbart har spredt sig til andre uddannelser.

Du kan læse mere om vores retningslinjer i forhold til corona på ucl.dk/corona. Hvis du har spørgsmål, som ikke bliver besvaret her, kan du sende en mail til corona@ucl.dk.