Læreruddannelsen i Odense overgår til onlineundervisning i 14 dage

Udbruddet af smitte med COVID-19 på læreruddannelsen i Odense betyder nu, at mere end 1000 studerende skal studere hjemmefra de næste uger.

Dato: 02.09.2020 - Forfatter: Peter Lagoni Garbøl

Status på det nuværende udbrud af smitte med COVID-19 på læreruddannelsen i Odense er, at vi på nuværende tidspunkt har registeret 14 smittede studerende. Alle smittede har tilknytning til læreruddannelsen på Niels Bohrs Allé.

Udbruddet har nu en sådan størrelse, at vi vælger at omlægge til onlineundervisning på læreruddannelsen på Niels Bohrs Allé i Odense – uanset hold, linje eller årgang – i 14 dage startende fra i morgen. Det drejer sig om i alt 1072 studerende. Læreruddannelsen i Jelling er ikke påvirket af dette, og de kan fortsat møde op på campus.

- Vi vælger at omlægge til onlineundervisning for at minimere risikoen for at smitten spreder sig yderligere på campus. Det er vores vigtigste prioritet lige nu, siger rektor Jens Mejer.

Alle berørte studerende og medarbejdere har allerede fået besked om hjemsendelsen.

Du kan læse mere om vores retningslinjer i forhold til corona på ucl.dk/corona. Hvis du har spørgsmål, som ikke bliver besvaret her, kan du sende en mail til corona@ucl.dk.