Lærerstuderende vender tilbage til campus

Efter 14 dage med udelukkende onlineundervisning på grund af smitteudbrud med COVID-19, kan studerende fra læreruddannelsen i Odense vende tilbage til campus i dag torsdag.

Dato: 17.09.2020 - Forfatter: Kasper Duus

Det blev en noget anderledes studiestart end normalt for de lærerstuderende, da der i begyndelsen af september måned opstod et større smitteudbrud af COVID-19 på læreruddannelsen i Odense. Det fik ledelsen til at beslutte, at omlægge al undervisningen på hele læreruddannelsen i Odense til onlineundervisning i 14 dage.

Det lykkedes med indsatsen at inddæmme smitten og stoppe udbruddet, og der er ikke kommet nye smittetilfælde siden overgangen til online undervsining.

Vi er derfor glade for i dag at kunne byde alle studerende på læreruddannelsen velkommen tilbage til campus på Niels Bohrs Allé.

Alle studerende på UCL har både undervisning online og fysisk for at minimere smitteriskoen og sikre, at der ikke er for mange personer på campus ad gangen. Det er også tilfældet for de lærerstuderende, som vender tilbage til campus i dag.