Poul Erik Madsen er ny bestyrelsesformand hos UCL

Den kommende bestyrelsesformand for UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Poul Erik Madsen, har 40 års erfaring fra uddannelsesverdenen.

Dato: 03.10.2019 - Forfatter: Carsten Pico

Poul Erik Madsen og Peter Zinck har fra 1. oktober byttet roller, så de er hhv. formand og næstformand for UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles bestyrelse.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Poul Erik Madsen som bestyrelsesformand, siger Jens Mejer Pedersen, rektor for UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

- Poul Erik har en meget lang historik som bestyrelsesformand for professionshøjskolen University College Lillebælt, ligesom han i hele Erhvervsakademiet Lillebælts levetid var bestyrelsesmedlem der, så han kender vores sektor, vores uddannelser og de uddannelsespolitiske dagsordener bedre end de fleste, siger Jens Mejer Pedersen.

Bestyrelsesformand kender uddannelsesverdenen indefra

Poul Erik Madsen er i den grad også en mand, der kender uddannelsesverdenen uden for UCL’s mure.

Han er rektor for Fredericia Gymnasium, hvor han har været i mere end 25 år, ligesom han bl.a. også har arbejdet på Tørring Amtsgymnasium og Gedved Statsseminarium som underviser.

Poul Erik Madsen har haft et hav af bestyrelsesposter og tillidshverv. Bl.a. har han været næstformand i Danske Professionshøjskoler, medlem af repræsentantskabet for EVA og formand for repræsentantskabet for Syddansk Universitet.