Online Åbent Hus skal hjælpe unge med afklaring af studievalg

Intet er helt som det plejer, når velkomstguider og messeområder på UCL's 6 campusser skiftes ud med virtuelle oplægsrum og online chatfunktioner - UCL inviterer til stort Online Åbent Hus arrangement.

Dato: 08.06.2020 - Forfatter: Nadia Arp

På grund af coronasituationen rykker 70 UCL medarbejdere og 80 studerende online torsdag den 11. juni, hvor de vil sidde klar til at byde studiepladsansøgere velkommen til UCL’s store Online Åbent Hus arrangement.

Med kun en måned tilbage inden ansøgningsfristen for unge, der vil søge ind på en videregående uddannelse, er det nu ved at være tid til spore sig ind på drømmeuddannelsen, hvis man stadig er i tvivl om sit studievalg.

Coronasituationen har ikke gjort studievalget lettere. De unge ansøgere har været presset på mange fronter, og tankerne har ganske sikkert kredset rundt om mange andre ting end valg af videregående uddannelse.

- Uddannelsesvalget kan for nogle unge måske være endnu sværere i år, fordi corona har fjernet fokus for de fleste. Derudover kan coronasituationen også have fået flere unge til at vælge at gå i gang med en videregående uddannelse med det samme, da mulighederne for at rejse ud et sabbatår eller to nu er væsentligt begrænset, siger chef for UCL’s Kommunikationsafdeling, Kirsten Eskildsen og fortsætter

- Derfor satser vi stort med vores Online Åbent Hus set up, så de unge har god mulighed for at finde ud af, om drømmeuddannelsen findes blandt vores 45 videregående uddannelser. Undervisere, studiekoordinatorer, studerende samt studie- og optagelsesvejledere vil være klar til at tage godt imod vores online gæster, så de kan få mere af vide om uddannelsernes opbygning, studiemiljøet på campus, optagelse og meget andet. Alle vores 6 campusser i Odense, Svendborg, Vejle, Jelling og Fredericia vil være repræsenteret på dagen, og vi glæder os til at tage imod en masse nysgerrige gæster.

Er man i tvivl om sit studievalg og interesseret i at høre mere om UCL’s uddannelser, kan man følge med ved Online Åbent Hus torsdag den 11. juni fra kl. 17-19 på ucl.dk/aabent-hus.