UCL er del af kæmpe konference om fremtidens sundhedsvæsen

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er i uge 47 med til at arrangere WHINN 2019, der er Danmarks største internationale konference om fremtidens sundhedsvæsen.

Dato: 15.11.2019

Deltagere fra hele verden kommer i uge 47 til Odense til sundhedskonferencen WHINN.

WHINN har fokus på, hvordan ny teknologi kan skabe bedre sundhedspleje i fremtiden. De seneste udviklingstendenser præsenteres, og der er bl.a. fokus på digital sundhed, velfærdsteknologisk støtte til pleje og sundhed i eget hjem og fremtidens sundhedsprofessionelle.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er stærkt involveret i den internationale konference.

Torsdag 21. november er UCL vært for sporet ”Fremtidens sundhedsprofessionelle – teknologikompetente, men hvordan?”

UCL er med til at sætte dagsordenen for fremtiden

Første del af arrangementet på UCL handler om, hvordan uddannelsesinstitutioner har indarbejdet sundhedsteknologi og innovation som en del af de kommende sundhedsprofessionelles basiskompetencer. Under overskriften ”Teknologi på skemaet – grunduddannelserne” bliver der afholdt 3 oplæg og cases.

På del 2 er der fokus på, hvordan vi sikrer, at det eksisterende sundhedspersonale kan følge med den teknologiske udvikling. Herunder hvordan vi sikrer, at de føler sig trygge ved og kompetente til at anvende teknologi, som en del af deres arbejdsredskaber.

Chefkonsulent Kim Koldby fra UCL er en af 3 oplægsholdere. Han vil fortælle om UCL’s uddannelseskoncept ”Bliv digital kompetent”.

- Uddannelseskonceptet har fokus på at styrke sundhedspersonalets brug af teknologier i deres praksis, siger Kim Koldby.

Deltagere fra over 30 lande er med på WHINN

WHINN-konferencen kører over 3 dage fra tirsdag 19. november til torsdag 21. november.

På udstillinger rundt om i Odense præsenterer virksomheder, vidensinstitutioner og andre aktører nye løsninger til sundheds- og plejesektoren.

Deltagene fra over 30 lande forventes at deltage på WHINN. Deltagerne er alt fra erhvervsfolk, udviklere, beslutningstagere, praktikere, klinikere og investorer til de slutbrugere, det hele handler om.

Ud over UCL er OUH, SDU, Healthcare Denmark, Welfare Tech, Odense Kommune og Region Syddanmark også partnere i WHINN.

Se program og tilmeld dig WHINN

Hvis du vil deltage eller vide mere om WHINN-konferencen, kan du læse mere på Whinn.dk.

Whinn.dk.